Sautéed veal liver

fois sauter

Hello
I propose a veal liver jumped recipe, easy and very fast.

ingredients:

  • 300g veal liver
  • Cumin
  • Pepper
  • Salt
  • Oil
  • Parsley
  • Coriander

Preparation method:

  1. Cut the liver into pieces.
  2. Heat oil in a skillet.
  3. Skip liver.
  4. Add parsley and coriander and serve hot with garnish of your choice.

FOR CONVERTER OF MEASURES

fois sauter

 

Bonjour

Je vous propose, une recette  de foie de veau sauté, facile et très rapide.

Ingrédients :

  • 300g foie de veau
  • Cumin
  • Poivre
  • Sel
  • Huile
  • Persil
  • Coriandre

Méthode de préparation :

  1. Couper le foie en morceaux.
  2. Chauffer l’huile dans une poêle.
  3. Sauter le foie.
  4. Ajouter persil et coriandre puis servez chaud avec la garniture de votre choix.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s