Moroccan salad (Salade marocaine)

salade marocaine

Hello
I offer you a recipe light and refreshing Moroccan salad.

Ingredients:

  • 500g of tomato
  • 300g of peppers
  • 50g chopped olives
  • 1 cucumber
  • 1 p lettuce
  • 1 tsp chopped parsley

For the sauce:

  • 6 cl olive oil
  • 4 cl peanut oil
  • 3 cl lemon juice
  • Salt
  • Cumin

    Preparation method:

  1. Monder and cut the tomatoes into small cubes.
  2. Grilling, peel the peppers and cut into small dice.
  3. Peel the cucumber and cut into small dice.
  4. Cut lettuce into thin strips
  5. In a bowl, combine tomatoes, peppers, cucumber, lettuce, olives and add chopped
  6. parsley.

    Prepare the dressing:

    Mix oil, add the lemon juice and season.
    Serve fresh salad with vinaigrette sauce.

FOR CONVERTER OF MEASURES

Bonjour

Je vous propose une recette de salade marocaine légère et rafraîchissante.

Ingrédients :

  • 500g de tomates
  • 300g de poivrons
  • 50g d’olives coupées
  • 1 concombre
  • 1 p laitue
  • 1 càc de persil haché
  • Pour la sauce :
  • 6 cl huile d’olive
  • 4 cl huile d’arachide
  • 3 cl jus de citron
  • Sel
  • Cumin

Méthode de préparation :

  1. Monder et couper les tomates en petits dés.
  2. Griller, peler les poivrons et couper en petits dés.
  3. Éplucher le concombre et couper en petits dés.
  4. Tailler de la laitue en chiffonnade
  5. Dans un saladier, mélanger les tomates, poivrons, le concombre, la laitue, les olives et ajouter persil haché.

Préparer la vinaigrette :

Mélanger les huiles, ajouter le jus de citron et assaisonner.

Servir la salade fraîche avec la sauce vinaigrette.

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