Hello
I present a Moroccan recipe: beef tagine with beans.
Ingredients (serves 8)
- 1.6 kg of beef
- 1 garlic clove
- 1 onion
- 1 dl oil
- 12 cl lemon juice
- 1.5 bean
- 1tbs chopped cilantro
- Turmeric
- Ginger
- Salt
- Pepper
- 50 ml water
- 50g Preserved lemons
Preparation method:
- Heat oil in a pressure cooker. Add onion, then meat and spices.
- Wet and let cook about 20 minutes.
- Add the beans, lemon and coriander.
- Allow another 15 minutes on medium heat.
- Reduce the sauce made if there are too many.
- Arrange your dish in a tagine.
- Serve hot tagine (with the Moroccan mint tea as a digestive).
Bonjour
Je vous présente une recette marocaine : tagine de bœuf aux fèves.
Ingrédients : (pour 8 personnes)
- 1,6 kg de viande de bœuf
- 1 gousse d’ail
- 1 oignon
- 1 dl d’huile
- 12 cl jus de citron
- 1,5 fève
- 1càs coriandre hachée
- Curcuma
- Gingembre
- Sel
- Poivre
- 50 cl d’eau
- 50g Citrons confits
Méthode de préparation :
- Chauffer l’huile dans une cocotte-minute. Ajouter l’oignon, puis la viande et les épices.
- Mouiller et laisser cuire presque 20 minutes.
- Ajouter les fèves, le citron, et la coriandre.
- Laisser encore 15 minutes sur feu moyen.
- Faite réduire la sauce s’il y en a trop.
- Dresser votre plat dans un tagine.
- Servir le tagine chaud, (avec du thé Marocain à la mente comme digestif).
Thanks for following my posts.
Your recipes look really tasty.
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welcome
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