Assortment of Moroccan salad

Hello
I present an assortment of Moroccan salads 6:

– Carrots with charmoula
-Haricots green the charmoula
-Potatoes the charmoula
-Beet salad
Moroccan salad
– Eggplant Beignet

ingredients:

  • 3 eggplant
  • 3 carrots
  • 2 potatoes
  • 200g green beans
  • 250g beetroot
  • 1 lettuce piece
  • 2 onions, chopped
  • 2 tomatoes
  • 1 Cucumber
  • 3 tbsp olive oil
  • 2 tbsp parsley, chopped coriander
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tsp white vinegar
  • Salt
  • Pepper
  • Cumin
  • Turmeric
  • 1 glass flour
  • 1 cup water

Preparation method:

  1. Boil the carrots in salted water.
  2. Boil potatoes in salted water.
  3. Boil the beets.
  4. Boil green beans in salted water and cool, (10 minutes cooking time).
  5. Cut the eggplant into slices.
  6. Mix in a bowl of water, flour, salt and turmeric, to plunge the eggplant slices in this mixture and fry in heated oil bath.
  7. Cut the lettuce into thin strips.
  8. Make seasoning beets and add the onion, parsley and cilantro.
  9. Prepare a marinade with parsley, coriander, salt, pepper, turmeric, lemon juice, vinegar and olive oil.
  10. Marinate potatoes, carrots and beans, and bake for 10 minutes at 180 ° C.
  11. For the Moroccan salad click here

Dresser Moroccan salad assortment either collectively or individually, and serve cold.

FOR CONVERTER OF MEASURES

Bonjour

Je vous présente un assortiment de 6 salades  marocaines :

– Carottes à la charmoula

-Haricots verts à la charmoula

-Pommes de terre  à la charmoula

-Salade de betterave

-Salade marocaine

– Beignet d’aubergine

Ingrédients :

  • 3 d’aubergines
  • 3 carottes
  • 2 pommes de terre
  • 200g d’haricots verts
  • 250g de betteraves
  • 1 pièce de laitue
  • 2 oignons hachés
  • 2 tomates
  • 1 Concombre
  • 3 càs d’huile d’olive
  • 2 càs de persil et coriandre hachée
  • 1 càc de jus de citron
  • 1 càc de vinaigre blanc
  • Sel
  • Poivre
  • Cumin
  • Curcuma
  • 1 verre de farine
  • 1 verre d’eau

Méthode de préparation :

  1. Bouillir les carottes à l’eau salée.
  2. Bouillir la pomme de terre à l’eau salée.
  3. Bouillir les betteraves.
  4. Bouillir l’haricot vert à l’eau salée et rafraîchir, (le temps de cuisson 10 minutes).
  5. Couper les aubergines en rondelles.
  6. Mélanger dans un bol l’eau, la farine, sel et curcuma, faire plonger les rondelles d’aubergine dans ce mélange et faire frire dans un bain d’huile chauffé.
  7. Couper la laitue en chiffonnade.
  8. Faire assaisonner les betteraves et ajouter l’oignon, persil et coriandre.
  9. Préparer une marinade avec persil, coriandre, sel, poivre, curcuma, jus de citron, le vinaigre et l’huile d’olive.
  10. Faire mariner les pommes de terre, les carottes et les haricots, et enfourner pendant 10 minutes à 180°C.
  11. Pour la salade marocaine clic ici

Dresser l’assortiment de salade marocaine soit collectivement ou individuellement, et servir froide.

 

 

 

 

 

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