Cake

Hello
I suggest a delicious cake recipe.

Ingredients:

For the biscuit with vanilla:

  • 2 parts egg
  • 100g caster sugar
  • 80 ml oil
  • 150g of flour
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 1 tsp baking powder

For the biscuit cocoa:

  • 2 parts egg
  • 100g caster sugar
    80 ml oil
  • 150g of flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tbsp dark cocoa

Elements finishes:

  • 2 tbsp jam
  • 1 tbsp coconut
  • 1 tbsp chocolate vermicelli

For syrup imbibage:

  • 1oo ml of water
  • The half lemon juice
  • 2 tbsp caster sugar

Preparation method:

For the biscuit with vanilla:

  1. Mix the eggs with the sugar and vanilla and beat well.
  2. Add oil, flour and baking powder.
  3. Put parchment paper in a baking tray and pour the mixture and bake about 5 minutes.

    For the biscuit cocoa:

  4. Mix the eggs with the sugar and whisk well.
  5. Add oil, flour, baking powder and cocoa.
  6. Put parchment paper in a baking tray and pour the mixture and bake about 5 minutes
  7. Cut the cake into equal slices and soak with the syrup.

Mounting:

Make the assembly according to the diagram shown in picture.

cake
Cut the cake into pieces: 3.5 cm x 8 cm.
Serve cold cake.

FOR CONVERTER OF MEASURES

Bonjour

Je vous propose une recette de cake délicieuse.

Ingrédients :

Pour le biscuit à la vanille :

  • 2 pièces d’œufs
  • 100g de sucre semoule
  • 80 ml d’huile
  • 150g de farine
  • 1 càc de sucre vanille
  • 1 càc de levure chimique

Pour  le biscuit au cacao :

  1. 2 pièces d’œufs
  2. 100g de sucre semoule
  3. 80 ml d’huile
  4. 150g de farine
  5. 1 càc de levure chimique
  6. 1 càs de cacao noir

Eléments de finitions :

  • 2 càs de confiture
  • 1 càs de coco
  • 1 càs de chocolat vermicelle

Pour le sirop d’imbibage :

  • 1oo ml d’eau
  • Le jus de demi citron
  • 2 càs de sucre semoule

Méthode de préparation :

Pour le biscuit à la vanille :

  1. Mélanger les œufs avec le sucre semoule et la vanille, et bien fouetter.
  2. Ajouter l’huile, la farine et la levure chimique.
  3. Mettre le papier sulfurisé dans une plaque à four, et verser le mélange, puis enfourner presque 5 minutes.

Pour  le biscuit au cacao :

  1. Mélanger les œufs avec le sucre semoule, et bien fouetter.
  2. Ajouter l’huile, la farine, la levure chimique et le cacao.
  3. Mettre le papier sulfurisé dans une plaque à four, et verser le mélange, puis enfourner presque 5 minutes
  4. Couper le biscuit en tranches égales et  imbiber avec le sirop.

Montage :

Faire le montage suivant le schéma indiqué dans la photo.

 cake

 

Couper le cake en morceaux de : 3.5 cm X 8 cm.

Servir le cake froid.

 

 

 

Advertisements

32 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s