Puff pastry

Hello

Today I present a puff pastry used for sweet dishes as salted.

ingredients:

  • 250g of flour
  • 40g flour for tourer
  • 125ml water
  • 180g puff pastry margarine

  Preparation Methods:

Combine flour, water, salt, to give a paste and let stand

KImagesCuisin

Mix the butter well.

(Followed by-step pictures)

Give the first two rounds and let stand for ten minutes.

KImagesCuisin 013

Leave the third and the fourth round at the pastry and let it rest again for about ten minutes

Here’s your puff pastry is ready

 

Bonjour
Aujourd’hui je vous présente une pâte feuilletée, utilisée pour les préparations sucrées comme salées.

Ingrédients :

  • 250g de farine
  • 40g de farine pour tourer
  • 125ml d’eau
  • 180g de margarine à feuilletage

Méthodes de préparation :

  • Confectionner la détrempe et l’envelopper dans un film alimentaire.
  • Malaxer bien le beurre.
  • (Suivi par étapes en images)
  • Donner les deux premiers tours et laisser reposer durant une dizaine de minutes.
  • Donner la troisième et la quatrième tour à la pâte feuilletée et laisser reposer à nouveau
  • durant une dizaine de minutes

Voilà votre pâte feuilletée est prête

Advertisement

12 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s