Hello
Today I present a puff pastry used for sweet dishes as salted.
ingredients:
- 250g of flour
- 40g flour for tourer
- 125ml water
- 180g puff pastry margarine
Preparation Methods:
Combine flour, water, salt, to give a paste and let stand
Mix the butter well.
(Followed by-step pictures)
Give the first two rounds and let stand for ten minutes.
Leave the third and the fourth round at the pastry and let it rest again for about ten minutes
Here’s your puff pastry is ready
Bonjour
Aujourd’hui je vous présente une pâte feuilletée, utilisée pour les préparations sucrées comme salées.
Ingrédients :
- 250g de farine
- 40g de farine pour tourer
- 125ml d’eau
- 180g de margarine à feuilletage
Méthodes de préparation :
- Confectionner la détrempe et l’envelopper dans un film alimentaire.
- Malaxer bien le beurre.
- (Suivi par étapes en images)
- Donner les deux premiers tours et laisser reposer durant une dizaine de minutes.
- Donner la troisième et la quatrième tour à la pâte feuilletée et laisser reposer à nouveau
- durant une dizaine de minutes
Voilà votre pâte feuilletée est prête
This looks incredible! Thanks for sharing 🙂
LikeLiked by 3 people
Thanks Mona
LikeLiked by 1 person
Super recette illustrée !
LikeLiked by 3 people
Merci routid
LikeLike
Perfect 🙂
LikeLiked by 3 people
Thanks
LikeLiked by 1 person
😀very nice idea!
Shera
LikeLiked by 3 people
Thanks friend sherazade
LikeLike
[…] For the pastry click here. […]
LikeLiked by 1 person
Puff pasty is difficult to do, but this recipe is so clear! Thank u 😀
LikeLiked by 2 people
Welcome friend
LikeLiked by 1 person
😀
LikeLiked by 1 person