Peppers stuffed with rice

Hello
I present a recipe for stuffed peppers, delicious and easy to make.

Ingredients:

  • 2 green peppers
  • 1 red bell pepper
  • 100g of rice
  • 4 grated tomatoes
  • 1 tbsp chopped coriander
  • 1 tbsp chopped parsley
  • 1 chopped onion
  • Paprika
  • Cumin
  • Ginger
  • Turmeric
  • Salt
  • Pepper
  • 1 crushed clove of garlic
  • 1 tbsp olive oil

Preparation method:

For the filling:

  1. Boil rice and drain well.
  2. Sweat the onion in a pan and
  3. Add the rice, ginger, pepper, garlic, salt and parsley.

For the sauce:

  1. Heat the olive oil in a pan and add the grated tomatoes and pepper, salt, paprika, cumin, and turmeric.
  2. Cook for 10 minutes over low heat.
  3. Stuff peppers with rice and bake 10 minutes and drizzle with the sauce.

 

Je vous présente une recette de poivrons farcis, délicieuse et facile à réaliser.

Ingrédients :

  • 2 poivrons verts
  • 1 poivron rouge
  • 100g de riz
  • 4 tomates râpées
  • 1 càs de coriandre hachée
  • 1 càs de persil haché
  • 1 oignon haché
  • Paprika
  • Cumin
  • Gingembre
  • Curcuma
  • Sel
  • Poivre
  • 1 gousse d’ail écrasé
  • 1 càs d’huile d’olive

Méthode de préparation :

Pour la farce :

  1. Faire bouillir le riz et bien égoutter.
  2. Faire suer l’oignon dans une poêle et
  3. Ajouter le riz, gingembre, poivre, ail, sel et persil.

Pour la sauce :

  1. Faire chauffer l’huile d’olive dans une poêle et ajouter les tomates râpées puis poivre, sel, paprika, cumin, et curcuma.
  2. Laisser cuire 10 minutes sur feu doux.
  3. Farcir les poivrons aux riz, puis enfourner 10 minutes et napper avec la sauce.

 

 

 

 

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