Eggplant gratin

Hello

I suggest a delicious eggplant recipe and easy to prepare

kimagescuisin-203kimagescuisin-193

Ingredients: (for 2 people)

  • 500g eggplant
  • 4 grated tomatoes
  • 1 chopped onion
  • 200g grated cheese
  • salt
  • Pepper
  • paprika
  • turmeric
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tbsp chopped parsley

method of preparation:

  1. Wash and cut the aubergines and grill in the oven.
  2. Sweat the onion in a pan with olive oil.
  3. Add the grated tomatoes, parsley and season.
  4. Let the sauce cook cook for 5 minutes.
  5. overlay sheets of eggplant, with a layer of sauce every two sheets of eggplant, then add the cheese and bake au gratin for

Bonjour

je vous propose une recette  d’aubergine  délicieuse et facile à préparer

Ingrédients: (pour 2 personnes)

  • 500 g d’aubergine
  • 4 tomates râpées
  • 1 oignon haché
  • 200 g de fromage râpé
  • sel
  • poivre
  • paprika
  • curcuma
  • 2 càs d’huile d’olive
  • 1 càs de persil haché

méthode de préparation:

  1. Laver puis couper les aubergines et faire griller au four .
  2. Suer l’oignon dans une poêle   avec l’huile d’olive .
  3. Ajouter les tomates râpée, le persil et assaisonner.
  4. Laisser la sauce cuire cuire pendant 5 minutes.
  5. superposer les feuilles  de l’aubergine,  en mettant  une couche de sauce chaque deux feuilles  de l’aubergine  puis ajouter le fromage et enfourner pour gratiné 

 

 

 

 

 

Advertisements

33 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s