Eggplant gratin

Hello

I suggest a delicious eggplant recipe and easy to prepare

kimagescuisin-203kimagescuisin-193

Ingredients: (for 2 people)

  • 500g eggplant
  • 4 grated tomatoes
  • 1 chopped onion
  • 200g grated cheese
  • salt
  • Pepper
  • paprika
  • turmeric
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tbsp chopped parsley

method of preparation:

  1. Wash and cut the aubergines and grill in the oven.
  2. Sweat the onion in a pan with olive oil.
  3. Add the grated tomatoes, parsley and season.
  4. Let the sauce cook cook for 5 minutes.
  5. overlay sheets of eggplant, with a layer of sauce every two sheets of eggplant, then add the cheese and bake au gratin for

Bonjour

je vous propose une recette  d’aubergine  délicieuse et facile à préparer

Ingrédients: (pour 2 personnes)

  • 500 g d’aubergine
  • 4 tomates râpées
  • 1 oignon haché
  • 200 g de fromage râpé
  • sel
  • poivre
  • paprika
  • curcuma
  • 2 càs d’huile d’olive
  • 1 càs de persil haché

méthode de préparation:

  1. Laver puis couper les aubergines et faire griller au four .
  2. Suer l’oignon dans une poêle   avec l’huile d’olive .
  3. Ajouter les tomates râpée, le persil et assaisonner.
  4. Laisser la sauce cuire cuire pendant 5 minutes.
  5. superposer les feuilles  de l’aubergine,  en mettant  une couche de sauce chaque deux feuilles  de l’aubergine  puis ajouter le fromage et enfourner pour gratiné 

 

 

 

 

 

Advertisements

33 thoughts on “Eggplant gratin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s