Cocoa Cookies

Hello

I present a cocoa cookie recipe, it is a very delicious and easy to prepare.

ingredients:

  • 2 eggs
  • 300g of flour
  • 100g caster sugar
  • 50g starch
  • 1 tsp baking powder
  • 2 cases of butter
  • 80 ml oil
  • salt clamp
  • 50 g cocoa

To finish:

  • Strawberry jam
  • coconut

Preparation method:

  1. In a bowl, place the eggs, salt,  sugar and mix well with a wooden spatula.
  2. Add butter, starch, oil and mix. then
  3. add flour and cocoa and mix the dough and let stand 10 minutes to cool.
  4. Spread the dough between two greaseproof papers.
  5. Cut dough with a cookie cutter.
  6. Move the dough, using spatula in a tray lined with parchment paper
  7. Bake cookies for 10 minutes in preheated oven at 180 ° C.
  8. Make paste of two parts cookies with strawberry jam and decorate with coconut

sable-cacoa-1

the technique : Roll out the dough between two greaseproof paper

sable-cacao

Bonjour

Je vous présente une recette de biscuits au cacao, c’est une préparation très délicieuse et facile.

Ingrédients :

  • 2 œufs
  • 300g de farine
  • 100g de sucre semoule
  • 50g d’amidon
  • 1càc de levure chimique
  • 2càs de beurre
  • 80 ml d’huile
  • Pince de sel
  • 50 g de cacao

Pour la finition :

  • confiture de fraise
  • coco

Méthode de préparation :

  1. Dans une bassine, déposer les œufs, le sel, le sucre semoule et bien mélanger à l’aide d’une spatule en bois.
  2. Ajouter le beurre, l’amidon, l’huile et mélanger. puis
  3. ajouter la farine et cacao et malaxer la pâte et laisser reposer 10 minutes au frais.
  4. Étaler la pâte entre deux papiers sulfurisés.
  5. Découper la pâte à l’aide d’un emporte-pièce .
  6. Déplacer la pâte, à l’aide de spatule dans une plaque chemisée avec papiers sulfurisés
  7. Enfourner les cookies pendant 10 minutes au four préchauffé à 180°c.
  8. Faire coller deux pieces de cookies avec la confiture de fraise et décorer avec coco

24 comments

Leave a comment