Winter Recipe: Bissara

Hello my friends

I propose to you today, a recipe Moroccan” Bissara”   soup of fava beans, to warm our body.

Moroccan recipe “ Bissara”   soup of fava beans

Ingredients:

for 2 people

  • 250g of dry  fava beans
  • 2 garlic cloves
  • salt
  • 1 l of water
  • olive oil
  • cumin
  • Chili  powder (optional)

Method of preparation:

  1. Place the fava beans, water and salt in a pot over low heat, cook for almost 15 minutes.
  2. Mix the soup using a blender.
  3. Serve hot Bissara with olive oil, cumin and chili powder

 

 

Bonjour mes amis

je vous propose aujourd’hui , une recette marocaine soupe de fèves, pour réchauffer notre corps .

Ingrédients:

pour 2 personnes

  • 250g de fèves sec
  • 2 gousses d’ails
    sel
  • 1 l d’eau
  • huile d’olive
  • cumin
  • piment piquant  (facultatif)

Méthode de préparation:

  1. placer le fèves , l’eau et le sel dans une marmite sur feu doux , laisser cuire presque 15 minutes.
  2. Mixer la soupe à l’aide un mixeur.
  3. servir la soupe chaude avec l’huile d’olive , cumin et piment poudre
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