Hello
I propose a recipe of lentils to the Moroccan, super delicious
It may interest you to know: ” White bean Moroccan Recipe”
“Winter Recipe: Bissara”
Moroccan Lentils Recipe:
Ingredients:
for 4 people
- 400g of lentils
- 1 chopped onion
- 1 crushed garlic kid
- 1 tbsp chopped fresh coriander
- 1 tbsp chopped fresh parsley
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp plain oil
- 1/2 cac of cumin
- 1/2 tsp dry coriander
- 1/2 cc curcuma
- 1/4 cac paprika
- 1/4 tsp pepper
- salt
Method of preparation:
- Sweat the onion with a little oil in a minute cocotte already heated.
- Add all ingredients except lentils, and leave one minute on low heat.
- Add lentils then cover with water and cook for 20 minutes, until a reduced sauce is obtained.
serve hot.
Bonjour
Je vous propose une recette de lentilles à la marocaine, super délicieuse
Ingredients:
pour 4 personnes
- 400g de lentilles
- 1 oignon haché
- 1 gosse d’ail écrasée
- 1 càs coriandre fraîche hachée
- 1 càs persil frais haché
- 2 càs de concentré de tomates
- 2càs d’huile d’olive
- 2 càs d’huile ordinaire
- 1/2 càc de cumin
- 1/2 càc de coriandre sèche
- 1/2 càc curcuma
- 1/4 càc paprika
- 1/4 càc poivre
- sel
Méthode de préparation:
- Faire suer l’oignon avec un peu d’huile dans une cocote minute déjà chauffé.
- Ajouter tous les ingrédients sauf lentilles, et laisser une minute sur feu doux .
- Ajouter lentilles puis couvrir d’eau et laisser cuire 20 minutes, jusqu’à l’obtention d’une sauce réduite.
servir chaud.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm yummy!
LikeLiked by 1 person
It was dear friend 🙂
LikeLiked by 1 person
[…] Moroccan Lentils […]
LikeLike
I eat lentils weekly but never try this way. I would ley you know how they taste in my first try with your recipe
LikeLiked by 1 person
Please tell me the result!
LikeLiked by 1 person