Moroccan Lentils

Hello

I propose a recipe of lentils to the Moroccan, super delicious

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                                                                “Winter Recipe: Bissara”

Moroccan Lentils Recipe:

Ingredients:

for 4 people

  • 400g of lentils
  • 1 chopped onion
  • 1 crushed garlic kid
  • 1 tbsp chopped fresh coriander
  • 1 tbsp chopped fresh parsley
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp olive oil
  • 2 tbsp plain oil
  • 1/2 cac of cumin
  • 1/2 tsp dry coriander
  • 1/2 cc curcuma
  • 1/4 cac paprika
  • 1/4 tsp pepper
  • salt

Method of preparation:

  1. Sweat the onion with a little oil in a minute cocotte already heated.
  2. Add all ingredients except lentils, and leave one minute on low heat.
  3. Add lentils then cover with water and cook for 20 minutes, until a reduced sauce is obtained.

serve hot.

 

Bonjour

Je vous propose une recette de lentilles à la marocaine, super délicieuse

Ingredients:

pour 4 personnes

  • 400g de lentilles
  • 1 oignon haché
  • 1 gosse d’ail écrasée
  • 1 càs coriandre fraîche hachée
  • 1 càs persil frais haché
  • 2 càs de concentré de tomates
  • 2càs d’huile d’olive
  • 2 càs d’huile ordinaire
  • 1/2 càc de cumin
  • 1/2 càc de coriandre sèche
  • 1/2 càc curcuma
  • 1/4 càc paprika
  • 1/4 càc poivre
  • sel

Méthode de préparation:

  1. Faire suer l’oignon avec un peu d’huile dans une cocote minute déjà chauffé.
  2. Ajouter tous les ingrédients sauf lentilles, et laisser une minute sur feu doux .
  3. Ajouter lentilles puis couvrir d’eau et laisser cuire 20 minutes, jusqu’à l’obtention d’une sauce réduite.

servir chaud.

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