Eggs with Tomatoes

Hello my friendes:

I present a recipe of tomato eggs, the fastest and most economical preparation in Moroccan cuisine

1

Ingredients

For people: 3

  • 6 eggs
  • 1 tablespoon olive oil
  • 4 grated tomatoes
  • 1 small clove of crushed garlic
  • Some chiselled fresh parsley leaves
  • Salt, pepper, turmeric, paprika. cumin

Method of preparation

Preparation:1 5minutes>

Heat a tablespoon of oil in a large frying pan add tomatoes, garlic, salt and pepper, turmeric, paprika. Cumin Stir with a wooden spoon.
Gently break the eggs over the tomatoes, Add a lid when added the eggs  then let cook for 4 or 5 minutes, over low heat.

 

Serve the eggs immediately

 

 34

Ingrédients

pour personnes : 3

  • 6 œufs
  • 1 cuillère à soupe d’huile d’olive
  • 4 tomates rappées
  • 1 petite gousse d’ail écrasée
  • Quelques feuilles persils frais ciselées
  • Sel , le poivre, curcuma , paprika. cumin

Méthode de préparation

Préparation : 15 minutes

Faites chauffer une cuillère à soupe d’huile dans une grande poêle ajouter les tomates, l’ail, le sel et le poivre, curcuma , paprika. cumin Faites cuire le tout en remuant avec une cuillère en bois.
Casser délicatement les œufs sur les tomates  ajouter un couvercle quand ajouté les œufs  , puis laisser cuire 4 ou 5 minutes, à feu doux.
Servir les œufs au plat immédiatement.

 

Advertisements

2 thoughts on “Eggs with Tomatoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s