Hello friends
I present to you a recipe of heart-shaped raspberry cake with a chocolate icing,
Raspberry cake is a delicious preparation.
Ingredients:
For sponge cake:
- 4 eggs
- 100 g caster sugar
- 150 g flour
- 20 g of cocoa
For icing:
- chocolate icing
- chocolate shredded
- raspberry
- icing sugar
Method of preparation:
- Beat the 4 egg yolks with the caster sugar until the mixture whitens.
- Beat the 4 egg whites in snow.
- Preheat oven to 180 ° C
- Mix the flour with a pinch of salt then cocoa and add to the mixture of egg yolk.
- Gently add the whites to snow.
- Butter the mold
- Pour the mixture into the mold
- Bake for almost 15 minutes.
- Cool the sponge cake and spread a layer of frosting.
- Decorate with raspberry, grated chocolate and icing sugar.
Je vous présente une recette de cake aux framboise en forme de cœur avec un glaçage de chocolat ,
Cake aux framboise est une préparation délicieuse .
Ingrédients:
pour la génoise:
- 4 œufs
- 100 g de sucre semoule
- 150 g de farine
- 20 g de cacao
pour le glaçage:
- glaçage chocolat
- chocolat râpé
- framboise
- sucre glace
Méthode de préparation:
- Battre les 4 jaunes d’œufs avec le sucre semoule jusqu’à ce que le mélange blanchisse.
- Battre les 4 blancs d’œuf en neige.
- Préchauffer le four à 180°C
- Mélanger la farine avec une pince de sel puis le cacao et ajouter au mélange de jaune d’œufs.
- Ajouter délicatement les blancs en neige.
- Beurrer le moule
- verser le mélange dans le moule
- Enfourner presque 15 minutes.
- Faire refroidir la génoise et étaler une couche de glaçage .
- Décorer avec framboise , chocolat râpé et sucre glace.
wawww , i looove
LikeLiked by 1 person
💖💖❤❤👍
LikeLiked by 1 person
Bonjour c’est un très bon et beau gâteau pour les amoureux.
Au fait. Je t’ai nominé au liebster Award. A bientôt et bon week-end. https://cinecran.wordpress.com/2017/02/12/liebster-award-2017/
LikeLiked by 1 person
Merci bien Zookd
LikeLike
Love the presentation of the cake! Also it looks very delicious can’t wait to taste it!
LikeLiked by 1 person
Thanks so much dear friend 🙂
LikeLike