Valentine’s Day Cake

Hello friends

I present to you a recipe of heart-shaped raspberry cake with a chocolate icing,

Raspberry cake is a delicious preparation.

1485707216141

Ingredients:

For sponge cake:

  • 4 eggs
  • 100 g caster sugar
  • 150 g flour
  • 20 g of cocoa

For icing:

  • chocolate icing
  • chocolate shredded
  • raspberry
  • icing sugar

Method of preparation:

kimagescuisin-119

kimagescuisin-117

  1. Beat the 4 egg yolks with the caster sugar until the mixture whitens.
  2. Beat the 4 egg whites in snow.
  3. Preheat oven to 180 ° C
  4. Mix the flour with a pinch of salt then cocoa and add to the mixture of egg yolk.
  5. Gently add the whites to snow.
  6. Butter the mold
  7. Pour the mixture into the mold
  8. Bake for almost 15 minutes.
  9. Cool the sponge cake and spread a layer of frosting.
  10. Decorate with raspberry, grated chocolate and icing sugar.

1485708184659

Je vous présente une recette de cake aux framboise en forme de cœur avec un glaçage de chocolat ,

Cake  aux framboise est une préparation  délicieuse  .

Ingrédients: 

pour la génoise:

  • 4 œufs
  • 100 g de sucre semoule
  • 150 g de farine
  • 20 g de cacao

pour le glaçage:

  • glaçage chocolat
  • chocolat râpé
  • framboise
  • sucre glace 

Méthode de préparation:

  1. Battre les 4 jaunes d’œufs avec le sucre semoule  jusqu’à ce que le mélange blanchisse.
  2. Battre les 4 blancs d’œuf en neige.
  3. Préchauffer le four à 180°C
  4. Mélanger la farine avec une pince de sel  puis le cacao et ajouter au mélange de jaune d’œufs.
  5. Ajouter délicatement les blancs en neige.
  6. Beurrer le moule
  7. verser le mélange dans le moule 
  8. Enfourner presque 15 minutes.
  9. Faire refroidir la génoise  et étaler une couche de glaçage .
  10. Décorer avec  framboise , chocolat râpé et   sucre glace.

6 comments

Leave a reply to paintdigi Cancel reply