Crescent Cookies

Hello my friends

I present to you an easy recipe, biscuits without butter, delicious.

ingredients:

  • 300g of flour
  • 100g raisins
  • 100ml oil
  • Sesame 50g
  • 50g caster sugar
  • P 2 eggs
  • 1 tsp baking powder
  •   200g icing sugar to decorate
  • salt clamp

Preparation method:

  1. In a bowl mix all ingredients except icing sugar and mix well.
  2.   Preheat oven to 180 ° c
  3. Roll dough into small strands on your worktop, then give the shape of the crescent.
  4. Ask the croissants on a baking sheet lined with parchment paper and bake.
  5. Á out of the oven cover the biscuit with icing sugar

FOR CONVERTER OF MEASURES

croissant cru

Bonjour
Je vous présente une recette facile, de biscuits, sans beurre, délicieux.

Ingrédients :

  • 300g de farine
  • 100g de raisins secs
  • 100ml d’huile
  • 50g de sésame
  • 50g de sucre semoule
  • 2 p œufs
  • 1 càc de levure chimique  
  •  200g de sucre glace pour décorer
  • Pince de sel

Méthode de préparation :

  1. Dans une bassine mixer tous les ingrédients, sauf le sucre glace, et bien mélanger.                  
  2.  Préchauffer le four à 180°c
  3. Rouler la pâte en petit boudins sur votre plan de travail, puis donner la forme du croissant.
  4. Poser les croissants sur une plaque recouverte de papier sulfurisé et enfourner.
  5. Á la sortie du four couvrir le biscuit avec le sucre glace  
Advertisements

10 thoughts on “Crescent Cookies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s