Classic Cookies 2

Hello

I present a classic recipe cookies is a delicious and easy preparation.

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ingredients:

  • 2 eggs
  • 300g of flour
  • 100g caster sugar
  • 50g starch
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 tsp baking powder
  • 2 cases of butter
  • 80 ml oil
  • salt clamp

To finish:

  • 200g dark chocolate

Preparation method:

  1. In a basin lay the eggs, salt, granulated sugar, vanilla sugar and mix well with a wooden spatula.
  2. Add butter, starch, oil and mix then add the flour and knead the dough and let stand 10 minutes to cool.
  3. Spread the dough between two greaseproof papers.
  4. Cut dough with a cookie cutter square.
  5. Moving the dough using spatula,
  6. In a tray lined with parchment paper
  7.  Bake cookies for 10 minutes in preheated oven at 180 ° C.
  8. Melt chocolate in double boiler.
  9. Pour the chocolate biscuits classic shape chocolate mold and place in the freezer.
  10. Make paste cookies with chocolate cookies with a little melted chocolate.

 

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Bonjour

Je vous présente une recette de classic biscuits, c’est une préparation délicieuse et facile.

Ingrédients :

  • 2 d’œufs
  • 300g de farine
  • 100g de sucre semoule
  • 50g d’amidon
  • 1càc de sucre semoule
  • 1càc de levure chimique
  • 2càs de beurre
  • 80 ml d’huile
  • Pince de sel

Pour la finition :

  • 200g chocolat noir

Méthode de préparation :

  1. Dans une bassine déposer les œufs, le sel, le sucre semoule, le sucre vanille et bien mélanger à l’aide d’une spatule en bois.
  2. Ajouter le beurre, l’amidon, l’huile et mélanger puis ajouter la farine et malaxer la pâte et laisser reposer 10 minutes au frais.
  3. Étaler la pâte entre deux papiers sulfurisés.
  4. Découper la pâte à l’aide d’un emporte-pièce carré.
  5. Déplacer la pâte à l’aide de spatule,
  6. Dans une plaque chemisée avec papiers sulfurisés
  7. Enfourner les cookies pendant 10 minutes au four préchauffé à 180°c.
  8. Faire fondre le chocolat au bain-marie.
  9. Verser le chocolat au moule à chocolat de forme de classic biscuits et déposer au congélateur.
  10. Faire coller les biscuits en chocolat avec les cookies par un peu de chocolat fondu.
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