Hello friends
Ingredient:
- 4 eggs
- 100 g of cheese
- 1 onion
- 10 g parsley
- salt and pepper
- 3/4 l of béchamel (optional)
Method of preparation:
- Cook the eggs for 10 minutes from the resumption of boiling then swell them. Peel, wash.
- Cut the eggs in half lengthwise. Chop the yellow. And keep the whites.
- Chop onion, parsley then season with salt and pepper
- Fill egg whites
- Top with bechamel sauce. Sprinkle with grated cheese and brown for 10 minutes in the oven at 240 ° C and serve.
Ingredient:
- 4 œufs
- 100 g de fromage
- 1 oignon
- 10 g de persil
- sel et poivre
- 3/4 l de béchamel (facultatif)
Méthode de préparation:
- faire cuire les œufs pendant 10 minutes à partir de la reprise de l’ébullition puis Les écaler. Éplucher, laver.
- Couper les œufs en deux dans le sens de la longueur. Hacher le jaune. et garder les blancs .
- Faire hacher l’oignon , le persil puis saler, poivrer
- Emplir les blancs d’oeufs
- Napper avec sauce béchamel. Parsemer de fromage râpé et Faire gratiner 10 minutes au four à 240°C et servir