Stuffed Eggs Chimay

Hello friends

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Ingredient:

  • 4 eggs
  • 100 g of cheese
  • 1 onion
  • 10 g parsley
  •  salt and pepper
  • 3/4 l of béchamel (optional)

Method of preparation:

  1. Cook the eggs for 10 minutes from the resumption of boiling then swell them. Peel, wash.
  2.  Cut the eggs in half lengthwise. Chop the yellow. And keep the whites.
  3. Chop onion, parsley then season with salt and pepper
  4.   Fill egg whites
  5.   Top with bechamel sauce. Sprinkle with grated cheese and brown for 10 minutes in the oven at 240 ° C and serve.

Ingredient:

  • 4 œufs
  • 100 g de fromage
  • 1 oignon
  • 10 g de persil
  • sel et poivre
  • 3/4 l de béchamel (facultatif)

Méthode de préparation:

  1. faire cuire les œufs pendant 10 minutes à partir de la reprise de l’ébullition puis Les écaler. Éplucher, laver.
  2. Couper les œufs en deux dans le sens de la longueur. Hacher le jaune. et garder les blancs .
  3. Faire hacher l’oignon , le persil puis saler, poivrer
  4. Emplir les blancs d’oeufs
  5. Napper avec sauce béchamel. Parsemer de fromage râpé et Faire gratiner 10 minutes au four à 240°C et servir
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