Eggplant Stuffed With Rice

Hello

I propose a stuffed eggplant  with rice, delicious and easy to prepare

 kimagescuisin-009

Ingredients: (for 4 people)

  1. 500 g of eggplant
  2. 100 g of boiled rice
  3. 200 g grated cheese
  4. Tomato sauce

Method of preparation:

  1. Wash and cut the eggplant and grill in the oven.
  2. Stuff the eggplant with the rice
  3. Add the tomato sauce and add the cheese
  4. Bake in oven for 15 minutes
  5. Serve the eggplant stuffed with rice, hot

kimagescuisin-012kimagescuisin-015kimagescuisin-016

kimagescuisin-019sans-titre-1

 

Bonjour

je vous propose une recette  d’aubergines  farcies au riz  délicieuse et facile à préparer

Ingrédients: (pour 4 personnes)

  • 500 g d’aubergine
  • 100 g de riz bouilli
  • 200 g de fromage râpé
  • sauce de tomate

méthode de préparation:

  1. Laver puis couper les aubergines et faire griller au four .
  2. Farcir les aubergine avec le riz
  3. Ajouter la sauce tomate puis ajouter le fromage
  4. Enfourner pendant 15 minutes au four
  5. Servir l’aubergine farci au riz, chaud
Advertisements

24 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s