Russian Salad

Hello friends

1486210727826

 

INGREDIENTS (4 PERSONS)

  • 1 cup mayonnaise
  • salt pepper
  • 200g of shelled peas (fresh, frozen or canned)
  • 4 new turnips
  • 4 small new potatoes
  • 4 new carrots
  • 4 eggs

PREPARATION

  1. Peel carrots, turnips and potatoes. Wash and dice. Rinse the peas.
  2. Put salt water to heat with carrots and turnips in it. As soon as the water boils,
  3. peas (unless it is canned). Leave to cook slowly. Add the potatoes 5 min afterwards.
    15 minutes of total cooking.
  4. Drain vegetables and allow to cool.
  5. Boil the eggs with salt, 3 drops of vinegar in the already boiling water,
    Attend 10 minutes before removing the eggs
    Serve the cold Russian salad.

 

NGRÉDIENTS (4 PERSONNES)

  • 1 tasse de mayonnaise
  • sel, poivre 
  • 200 g de petits pois écossés (frais, surgelés ou en conserve)
  • 4 navets nouveaux
  • 4 petites pommes de terre nouvelles
  • 4 carottes nouvelles
  • 4 oeufs 

PRÉPARATION

  1. Éplucher carottes, navets et pommes de terre . Laver-les et détailler-les en petits dés. Rincer les petits pois écossés.
  2. Mettre de l’eau salée à chauffer avec les carottes et les navets dedans. 
  3. Ajouter les petits pois (sauf s’il s’agit de conserve). Laisser cuire à petit feu. Ajouter les pommes de terre 5 min après. 15 minutes de cuisson au totale.
  4. Égoutter les legumes puis laisser-la refroidir.
  5. Faire bouillir les oeufs avec sel, 3 goutes de vinaigre dans l’eau déja à ébullition ,

attender 10 minutes avant de sortir les oeufs

Servir la salade russe froide

 

14862106794711486210629164

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s