Brioche Snail

Hello friend

Ingredients

  • 500 g flour
  • 20 g of yeast
  • 100 g of sugar (or more depending on the tastes)
  • 2 eggs
  • 4 tablespoons oil
  • 1 glass of milk
  • Clamp of salt
  • 150 g jam
  • 100 g raisins
  • 50g of tapered almond

Method of preparation

  1. In a bowl, stir the yeast with the just warm milk. Book now 10 min.
  2.   Mix the flour, salt, yeast, sugar, oil and eggs. Knead in the robot or by hand, until the dough no longer sticks (about 10 min). If necessary, add a little milk.
  3.   Cover with a cloth and reserve 1 hour at temperature. Break the dough by kneading it. Form 6 to 8 balls of dough. Arrange them on the baking sheet covered with parchment paper. Book at least 4 hrs.
  4. Preheat oven to 180 ° C

Follow the steps by images

 

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ingredients

  • 500 g de farine
  • 20 g de levure
  • 100 g de sucre (ou plus selon les goûts)
  • 2 œufs
  • 4 cuillères à soupe d’huile
  • 1 verre de lait
  • pince de sel
  • 150 g de confiture
  • 100 g de raisin secs
  • 50g d’amande effilée

Méthode de préparation

  1. Dans un bol, délayez la levure avec le lait juste tiède. Réservez 10 min.
  2. Mélangez la farine, le sel, la levure, le sucre, l’huile et les œufs. Pétrissez au robot ou à la main, jusqu’à ce que la pâte ne colle plus (10 min environ). Si besoin, ajoutez un peu de lait.
  3. Couvrez d’un linge et réservez 1 h à température. Cassez la pâte en la pétrissant. Formez 6 à 8 boules de pâte. Disposez-les sur la plaque du four recouverte de papier sulfurisé. Réservez 4 h au moins.
  4. Préchauffez le four sur 180°C

suivi les étapes par images

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