Hello my dear friends
ingredients:
(for 6 persons)
For the dough:
- 250g of flour
- 250 g of fine semolina
- 1 yeast of yeast
- 1 tsp caster sugar
- 1 tbsp olive oil
- salt
- 200 ml of water (+or-)
For stuffing:
- 200 g Chinese vermicelli
- 1 red pepper
- 1pc green
- 1 onion
- 50 g of cut olives
- Salt
- pepper
- turmeric
- cumin
- parsley
Method of preparation:
For the dough:
- Put in a bowl, all the ingredients, and add the lukewarm water, gradually and mix well, until obtaining, a smooth paste.
- Allow dough to stand for 10 minutes; And arrange the dough into small or large balls, as you prefer.
- Let rest, once again, the duration of 15 minutes.
- Spread, a little at your hands, the balls,
For stuffing:
- Sweat the onions in oil.
- Add peppers, olives, and parsley.
- Season with salt, pepper, curcuma cumin.
- Cook on medium heat.
Cook, in a frying pan, already heated, with a little vegetable oil.
Bonjour mes chers amis
Ingrédients:
(pour 6 personnes)
Pour la pâte :
- 250 g de farine
- 250 g de semoule fine
- 1 càc de levure
- 1 càc de sucre semoule
- 1 càc d’huile d’olive
- sel
- 200 ml d’eau (+ou-)
Pour la farce:
- 200 g de vermicelle chinois
- 1 poivron rouge
- 1poivron vert
- 1 oignon
- 50 g d’olives coupées
- Sel
- poivre
- curcuma
- cumin
- persil
Méthode de préparation:
Pour la pâte :
- Mettre dans une bassine, tous les ingrédients, et ajouter l’eau tiède, progressivement et bien mélanger, jusqu’à obtenir, une pâte lisse.
- Laisser la pâte reposer 10 minutes; et deviser la pâte en petite ou grande boules, comme vous préférez .
- Laisser reposer, encore une fois, la duré de 15 minutes .
- Étaler, un peu à vos mains, les boules,
Pour la farce:
- Faire suer les oignons à l’huile.
- Ajouter les poivrons, les olives, et le persil.
- Assaisonner de sel, poivre, cumin curcuma.
- Laisser cuire à feu moyen.
- Faire cuire , dans une poêle, déjà chauffée, avec un peu d’huile végétale .
very nice
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Thank you ✋
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Reblogged this on Brainy Versatility.
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yummmm!!!
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Thanks dear Jim 😊
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Looks delicious
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Thanks dear 🙂
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You are welcome I will have to trush and make that dish. 🙂
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🙂
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Une belle recette originale~
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Merci 🙂
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Ahhh…this looks absolutely gorgeous 😍
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