Batbout stuffed with Chinese vermicelli

Hello my dear friends

ingredients:

(for 6 persons)

For the dough:

  • 250g of flour
  • 250 g of fine semolina
  • 1 yeast of yeast
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 tbsp olive oil
  • salt
  • 200 ml of water (+or-)

For stuffing:

  • 200 g Chinese vermicelli
  • 1 red pepper
  • 1pc green
  • 1 onion
  • 50 g of cut olives
  • Salt
  • pepper
  • turmeric
  • cumin
  •  parsley

 

Method of preparation:

For the dough:

  1. Put in a bowl, all the ingredients, and add the lukewarm water, gradually and mix well, until obtaining, a smooth paste.
  2. Allow dough to stand for 10 minutes; And arrange the dough into small or large balls, as you prefer.
  3. Let rest, once again, the duration of 15 minutes.
  4. Spread, a little at your hands, the balls,

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For stuffing:

  1. Sweat the onions in oil.
  2. Add peppers, olives, and parsley.
  3. Season with salt, pepper, curcuma cumin.
  4. Cook on medium heat.

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Cook, in a frying pan, already heated, with a little vegetable oil.

 

 

Bonjour mes chers amis

Ingrédients:

(pour 6 personnes)

Pour la pâte :

  • 250 g de farine
  • 250 g de semoule fine
  • 1 càc de levure
  • 1 càc de sucre semoule
  • 1 càc d’huile d’olive
  • sel
  • 200 ml d’eau (+ou-)

Pour la farce:

  • 200 g de vermicelle chinois
  • 1 poivron rouge
  • 1poivron vert
  • 1 oignon
  • 50 g d’olives coupées
  • Sel
  • poivre
  • curcuma
  • cumin
  • persil

 

Méthode de préparation:

Pour la pâte :

  1. Mettre dans une bassine, tous les ingrédients, et ajouter l’eau tiède, progressivement et bien mélanger, jusqu’à obtenir, une pâte lisse.
  2. Laisser la pâte reposer 10 minutes; et deviser la pâte en petite ou grande boules, comme vous préférez .
  3. Laisser reposer, encore une fois, la duré de 15 minutes .
  4. Étaler, un peu à vos mains, les boules,

Pour la farce:

  1. Faire suer les oignons à l’huile.
  2. Ajouter les poivrons, les olives, et le persil.
  3. Assaisonner de sel, poivre, cumin curcuma.
  4. Laisser cuire à feu moyen.
  5. Faire cuire , dans une poêle, déjà chauffée, avec un peu d’huile végétale .

 

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