Spring rolls

Hello
I propose a recipe spring rolls  with minced meat .It is a preparation of Vietnamese origin. she was named nem rán (northern Vietnam), and chả giò (southern Vietnam).
The spring rolls are served as an appetizer or as input.

ingredients:

  •  filo pastry 250g or rice cake
  • 1 egg yolk
  • Oil 15ml

For the filling:

  •  1 onion, chopped
  •  1 tbsp chopped green olives
  • 1 tsp chopped coriander
  • 1 tsp chopped parsley
  • 5 ml of oil
  • Salt
  • Pepper

Preparation method:

  1.  Heat a little oil in a pan and sweat the onion.
  2.  Add the olives, parsley and coriander and season.
  3.  Cook for 3 minutes.
  4.  Remove next to cool completely.
  5.  Cut the bricks sheet into strips 6 cm wide.
  6.  Remove a farce tbsp in each strip and fold cigar shaped
  7.  Paste the last part of each cigar, with water mixing flour or egg yolk.
  8. In a baking pan, oil and place nims, and bake about 20 minutes.

Serve hot spring rolls.

FOR CONVERTER OF MEASURES

Bonjour 

Je vous propose une recette de nems ou rouleau impérial à la viande hachée. C’est une préparation d’origine vietnamienne nommée nem rán au nord du Viêt Nam, et   chả giò au sud du Viêt Nam.

Les nems sont servis comme apéritif ou comme entrée.

Ingrédients :

  • 250g de feuille de brick ou galette de riz
  • 1 jaune d’œuf
  • 15ml d’huile

Pour la farce :

  • 1 oignon haché
  • 1 càs Olives vertes coupées
  • 1 càc de coriandre hachée
  • 1 càc de persil haché
  • 5 ml d’huile
  • Sel
  • Poivre

Méthode de préparation :

  1. Chauffer un filet d’huile dans une poêle et suer l’oignon.
  2. Ajouter les olives, le persil et la coriandre puis assaisonner.
  3. Laisser cuire 3 minutes.
  4. Déposer à coté pour refroidir complètement.
  5. Découper la feuille de bricks en lanières de 6 cm de largeur.
  6. Déposer une càs de farce  dans chaque lanière et plier en forme de cigare
  7. Coller la dernière partie de chaque cigare, avec mélange eau farine ou la jaune d’œuf.      
  8. Dans un plat à four, huiler et déposer lesnims, puis enfourner  presque 20 minutes.

Servir les nims chaud.

 

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